Film middag/avond voor de tieners en jongeren

De laatste week van 2021 is aangebroken, deze hele week zal er een alternatief activiteiten programma zijn, een 3e back-up plan alweer door de aangescherpte maatregelen rondom corona, na het cancelen van de schaatsbaan en het daarna gemaakte back up plan, heeft SWD gelukkig toch nog een 3e activiteiten plan samen kunnen stellen voor de jeugd in J.C. De Border tijdens de laatste week van het jaar 2021.

Vandaag begonnen we voor de tieners met een filmmiddag, de tieners mochten in samenspraak met elkaar een film uitkiezen, er was gratis drinken en wat lekkers voor onder de film.

De jongens zaten gezellig aan de ene kant van de ruimte en de meiden aan de andere kant, ondanks de aangescherpte Covid-19 maatregelen hielden de tieners zich hier goed aan (mondkapje bij het verplaatsen en 1,5 meter) alle maatregelen werden vooraf aangegeven.

In de avond was het de beurt aan de jongeren, alle jongeren wilden graag New Kids Nitro kijken, het vervolg op New Kids Turbo die zij pas geleden in onze J.C. de Border bioscoop hebben gekeken.

Omdat de bioscoop niet heel groot is konden wij de nieuwe aangescherpte Covid-19 maatregelen niet waarborgen in deze ruimte, daarom hebben we besloten om ook de jongeren beneden in de grote ruimte te laten kijken, dit ging prima op 1,5 meter, koppels en jongeren uit hetzelfde gezin konden naast elkaar zitten, de rest moest zich aan de 1,5 meter maatregel houden en uiteraard bij het verplaatsen een mondkapje op.

De jongeren hebben wederom hard gelachen om New Kids Nitro en ook zij kregen lekker popcorn voor onder de film, er waren vanavond zo’n 18 jongeren.

Donate € -