Darttoernooi jongeren 16-26 jaar

Vrijdagmiddag was er in J.C. De Border een inloop voor tieners 10-15 jaar en voor jongeren 16-26 jaar, in de avond organiseerde SWD een darttoernooi voor de jongeren, middags kwamen er zo`n 15 tieners en 10 jongeren, in de avond was het erg druk en waren er ongeveer 22 deelnemers aan het darttoernooi.

SWD heeft een 501 toernooi georganiseerd waarbij je één potje speelde en dubbel moest uitgooien, de winnaar ging door naar de volgende ronde, de verliezer ging in een pot waarbij SWD elke keer na een ronde één naam uit de pot trok die terug mocht komen om het deelnemersveld weer gelijk te maken.

Degene die eruit lagen mochten gewoon lekker biljarten of relaxen, uiteindelijk bleven er weer twee winnaars en twee verliezers over die om de 1e en 2e plek, en de 3e en 4e plek gingen spelen, het was erg leuk om te zien dat in allebei de beslissende potjes een meisje was overgebleven.

Voor de winnaars hadden we weer een waardebon van € 10, de 2e plaats een waardebon van € 5, en de 3e plaats twee krasloten ter waarde van € 2,50, de 3e en 4e plaats deelde de krasloten zodat we 4 prijswinnaar hadden.

Door de drukte liep het darttoernooi wat uit en waren we iets later dicht, maar ook deze avond was het weer super gezellig, druk, en hield iedereen zich ook weer ontzettend goed aan alle corona maatregelen.

Donate € -