Veel nieuwe gezichten bij het tafelvoetbal toernooi

Gistermiddag 12-05-2021 heeft SWD in J.C. De Border een tafelvoetbal toernooi georganiseerd, het ontzettend mooi weer en we besloten dan ook om het tafelvoetbal toernooi lekker buiten in het zonnetje plaats te laten vinden.

Zoals eigenlijk elke woensdagmiddag was het dit keer ook weer super gezellig en de sfeer was erg goed, er waren veel nieuwe gezichten die mee kwamen doen met het toernooi, er deden niet alleen maar jongens mee, maar ook een paar meiden die zich niet zo makkelijk uit het veld lieten slaan.

SWD had bij het tafelvoetbal toernooi ook gezorgd voor muziek, wat drinken, chips, en voor de 3e keer op rij heerlijke rookworst, die SWD van Plusmarkt Bikolaan gesponsord heeft gekregen.

Het waren spannende wedstrijden en iedereen deed erg zijn best maar al snel was te zien dat er twee spelers echt bovenuit staken waarvan één speler alles had gewonnen en 1 spelers maar één wedstrijd had verloren, dit waren Mario en Duko, de finale ging dus tussen Mario en Duko.

Dit was een zeer spannende finale waarbij Duko uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam, wat helemaal een top gebaar was, is dat Duko zijn prijs, gratis entree paintballen bij Outdoor Delft, weggaf aan Colin, die ook ontzettend goed heeft gespeeld maar net geen finale haalde.

De middag was dus weer erg geslaagd en eindigde met een super sportief gebaar, op naar volgende week waar er een badminton middag op het programma staat, ook hebben we vrijdag een inloopmiddag van 15:30 tot 17:30 uur.

Kijk hier voor het volledige foto album

Mocht u willen doneren voor onze activiteiten voor de jeugd, of andere projecten van SWD, bepaal dan hieronder zelf uw donatie bedrag.

Donate € -