Slecht weer spelbreker Badminton, wel gezellige inloopmiddag.

SWD had voor gistermiddag een badminton middag georganiseerd, helaas door het slechte weer met veel wind hebben wij het badminton gecanceld en hebben wij een inloop middag gehouden.

Uiteraard was dit ook weer heel gezellig en hadden de tieners het goed naar hun zin, tijdens inloopmiddagen kunnen tieners van 10 tot 17 jaar binnen of buiten chillen, darten, tafelvoetballen, tafeltennissen of iets anders doen.

Aankomende vrijdag gaan we in samenwerking met “Kim`s Bakery” met de tieners Cup Cakes versieren, iedereen mag zijn Cup Cakes versieren zoals hij of zij dat wil, één Cup Cake mogen de tieners zelf lekker opeten of meenemen, de overige zullen worden aangeboden aan Perspektief in de Nigeriastaart.

Perspektief is een organisatie voor mensen met problematiek waarbij Perspektief ze weer een plek in de maatschappij probeert te bieden door herstel en participatie, onze samenwerkende partner “Kim`s Bakery” zorg voor de gebakken Cup Cakes.

Volgende week woensdag 26 mei gaan we met de tieners van 10-14 jaar en 15-17 jaar Paintballen in samenwerking met Outdoor-Delft, dit is voor de jongeren a.s. zaterdag 22 mei, hopelijk wordt het mooi weer op beide dagen zodat we een zeer leuke dag hebben met beide doelgroepen.

Mocht u willen doneren voor onze activiteiten voor de jeugd, of andere projecten van SWD, bepaal dan hieronder zelf uw donatie bedrag.

Donate € -