Tieners maken fruitgebakjes voor zichzelf en Perspektief.

Vanmiddag was alweer de 3e en laatste dag van de fit en gezond week die SWD afgelopen week voor tieners van 10 t/m 16 heeft georganiseerd, net als bij de vorige fit en gezond activiteiten was het ook vanmiddag weer druk in J.C. De Border.

Er waren veel deelnemers voor de activiteit fruitgebakjes maken, maar ook waren er weer veel tieners gekomen om even relaxt te chillen met lotgenoten of bv. om een potje pool te spelen.

De middag zou eigenlijk om 15:30 uur beginnen met een work-out van sport instructrice Marieke, maar omdat het erg warm was, en ook de tieners aangaven dat ze het te warm hadden om te sporten, hebben we dat in samenspraak gecanceld en zijn we gelijk begonnen met fruitgebakjes maken.

In het begin leek het nog rustig te worden die middag maar ineens was het lekker druk, de tieners van 10-14 jaar waren bezig met het maken van de fruitgebakjes en de tieners van 15-16 jaar zaten te chillen.

De gebakjes van Jos Poell werden met het vele fruit van Klein Westland uit Den Hoorn versierd en er waren echt hele mooie creaties bij, ook de tieners van 15-16 jaar sloten nog even aan en maakte wat fruitgebakjes of hielpen de andere tieners.

Nadat de tieners eerst zelf de fruitgebakjes hadden opgegeten, hebben ze er ook nog een behoorlijk aantal gemaakt voor Perspektief op de Bikolaan, dit is een organisatie die zich inzet voor kwetsbare mensen die begeleiding nodig hebben, een zeer goed doel dus!

Nadat we klaar waren met fruitgebakjes maken en alles hadden opgeruimd konden alle tieners gewoon lekker chillen, pool spelen, of wat ander doen.

De fruitgebakjes hebben we na sluiting van J.C. De Border bij Perspektief gebracht met 3 vaste bezoekers die eigenlijk niet aanwezig waren vanmiddag maar we tegenkwamen op de Bikolaan en toch nog graag mee wilde om ze te geven.

Het was dus weer een zeer geslaagde middag en eigenlijk gewoon een zeer geslaagde fit en gezond week waarin op een leuke manier hebben geprobeerd uit te leggen dat gezond eten en sporten heel belangrijk zijn.

Kijk hier voor het foto album van de middag.

Mocht u willen doneren voor onze activiteiten voor de jeugd of andere projecten van SWD, bepaal dan hieronder zelf uw donatie.

Donate € -