Tekenwedstrijd thema zwerfafval gecanceld

Vandaag had SWD een tekenwedstrijd georganiseerd in J.C. De Border met het thema zwerfafval, helaas hebben we deze activiteit moeten cancelen, de opkomst was helaas niet groot genoeg, er waren wel een aantal tieners maar die wilde liever chillen.

Waarschijnlijk kwam de wat lage opkomst doordat er meerdere activiteiten werden georganiseerd door de wijk Tanthof, zo was er o.a. van Haaglanden beweegt een workshop Graffiti, en een workshop Streetdance.

Haaglanden beweegt is één van de organisaties binnen het netwerk van onze samenwerkende partner www.delftvoorelkaar.nl/ en zetten sport in als middel om iedereen (van 0-100 jaar) mooie resultaten te laten behalen.

Uiteraard zal SWD gaan kijken wanneer we de tekenwedstrijd opnieuw kunnen organiseren aangezien het thema ‘zwerfafval’ een zeer belangrijk thema is, met de tekenwedstrijd willen we de jeugd bewust maken van het effect van zwerfafval op het milieu, dit aangezien zwerf afval ook een vrij groot probleem is in o.a. onze wijk Tanthof.

De winnende tekening van de tekenwedstrijd zal door de wijk gehangen worden.

Wilt u een bedrag doneren voor het continueren van onze activiteiten voor de jeugd of andere activiteiten, dan kunt u op onderstaande link drukken en zelf uw gewenste bedrag invullen.

Donate € -