Gezellig gourmetten, ’s middags met de tieners en in de avond met de jongeren.

Vandaag was het zover, veel tieners en jongeren hebben zich opgegeven om vandaag te gourmetten met elkaar. De vrijwilligers waren al vroeg bezig om alle voorbereidingen te treffen voor de middagen de avond.

Om 14:30 uur kwamen alle tieners als binnengelopen, sommige hadden aangegeven iets later te komen, maar dat is uiteraard geen probleem om later aan tafel te schuiven. De tieners hebben lekker gegeten, waren de hele tijd druk in de weer met hun eten bereiden en ze hebben gezellig met elkaar zitten kletsen aan tafel. Omdat de vrijwilligers tussendoor niet naar huis gingen, mochten de tieners wat langer in J.C. De Border blijven chillen en ondertussen waren de vrijwilligers alweer druk bezig met het voorbereiden van de gourmet voor de jongeren.

Net voordat alle tieners weggingen riepen zij Patrick en Vanessa, onze vaste vrijwillige jongerenwerkers bij zich, de tieners hadden als blijk van waardering en de inzet met z’n allen voor hen een kadootje gekocht…Zij kregen beiden een doosje chocolade waar ze al ontzettend blij mee waren, en daarna werd er nog een cadeau gegeven, het was een cadeaukaart van Bol.com, Patrick en Vanessa waren er ontroerd van en hierdoor kregen de tieners Vanessa zelfs emotioneel dat zij een traantje moest laten. Ontzettend lief van de tieners, SWD doet het graag voor hen en waardeert ook alle tieners die altijd J.C. De Border bezoeken.

Om 19:00 uur was de gourmet klaar voor de jongeren, iedereen schoof ook direct aan tafel en hadden ook al ontzettend veel trek gekregen. Ook de jongeren hebben lekker gegeten en gezellig zitten kletsen met elkaar. Na het eten was er nog even tijd om te chillen, gamen en sporten.

SWD wilt de vrijwilliger die hebben geholpen weer ontzettend bedanken voor hun inzet.