Foute bingo met hilarische prijzen, de laatste avondactiviteit van 2021

Op donderdag 30 december heeft SWD een leuke foute bingo georganiseerd voor jongeren van 16-26 jaar in J.C. De Border, het was lekker druk met zo`n 30 jongeren (op 1,5 meter) en er waren echt zeer hilarische prijzen die een aantal jongeren zelf hadden ingekocht.

SWD heeft aan de jongeren gevraagd om zelf mee te helpen aan de bingo door 15 leuke prijzen in te kopen, er is een budget gegeven waarin de jongeren moesten blijven, dit hebben zij keurig gedaan met echt zeer hilarische prijzen.

Aangezien het een foute bingo betrof hadden de vrijwilligers zichzelf ook een fout kapsel aangemeten en draaide zij de ballen met zeer veel grappen en plezier, elke keer als er een bingo was moest de winnaar een doos uitkiezen uit de grote stapel.

Om niet gelijk te kunnen zien wat voor cadeau het was had SWD ze ook nog een keer in cadeaupapier ingepakt, bij een foute bingo moest er gezongen worden maar helaas gebeurde dat niet deze avond, elke keer als er bingo werd geroepen werd het onrustig in de zaal en bij het uitpakken schoot iedereen in een hard gelach.

De prijzen varieerden van een mankini, tot foute schorten, tot allerlei opblaasartikelen, en nog vele andere leuke prijzen, het was de hele avond dus een gezellige boel en er werd een hoop gelachen.

Met deze zeer gezellige avond sloten wij de avondactiviteiten tussen kerst en oud en nieuw 2021 af, en zullen wij in het nieuwe jaar 2022 op 10 januari weer beginnen.

Donate € -