Tafeltennistoernooi met de tieners en jongeren

Er werd vanavond een leuk tafeltennistoernooitje gespeeld in J.C. De Border. Er werd een poule gemaakt voor de tieners, en 1 voor de jongeren, de tieners begonnen als eerste met hun toernooi en er zaten hele leuke games tussen, omdat de tieners 1 speler te kort kwamen bood onze sportieve wijkagent aan om een potje mee te spelen, wat iedereen natuurlijk geweldig vond.

Er bleven na een aantal mooie games van onze tieners 2 finalisten over, zij zette een mooie finale neer maar er was 1 echt duidelijke winnaar en dat was Dean, hij won de hoofdprijs, een bol.com kaart van €10, uiteraard kreeg degene die 2e werd ook een prijs namelijk een bol.com kaart van €5.

Het was even pauze voordat we aan het jongeren toernooi gingen beginnen en de vrijwilligers van SWD hebben alle aanwezige tieners en jongeren getrakteerd op een heerlijk broodje frikandel.

Toen begonnen de jongeren met hun tafeltennistoernooitje, omdat ook zij weer een speler te weinig hadden, mocht de winnaar van de tieners meespelen, de andere jongeren en tieners zaten gezellig met elkaar te chillen en te gamen.

Uiteindelijk toen alle potjes gespeeld waren bleven er weer 2 finalisten open en daarbij hoorde ook de tiener die al eerder de finale won bij de tieners, de finale werd een ontzettend spannend potje, maar uiteindelijk won ook hier de tiener, niemand kon hem verslaan en dus werd hij de koning van het tafeltennistoernooi.

Wilt u ook doneren voor activiteiten voor de jeugd en onze sociaal maatschappelijke projecten, dat kan via de banner hieronder.