Kerstkoekjes bakken en BINGO

In de middag hebben de jongeren kerstkoekjes gebakken voor vanavond voor bij de bingo, zij hebben het deeg klaar gemaakt, vormpjes uitgestoken en de koekjes gebakken en daarna versierd, er zijn zo´n 100 koekjes gebakken, ze zagen er allemaal geweldig uit en het was zo lekker dat alles op is gegaan.

De tieners hebben vanavond ook lekkere kerstkoekjes gebakken, een aantal tieners hebben het deeg gemaakt, de koekjes uitgestoken en gebakken, daarna kwamen alle tieners uit zichzelf de kerstkoekjes versieren, vooral de jongens deden vanavond allemaal hun best op de koekjes.

Ondanks dat het buiten guur en spekglad was, waren er veel tieners naar J.C. De Border gekomen om te chillen, sporten, gamen en koekjes te bakken. Ook de kerstman die de bingo ging draaien met de jongeren kwam de tieners nog even gedag zeggen in de tienerruimte (eerste verdieping).

Bij de jongeren begon de kerstbingo rond 20:00 uur in de jongerenruimte (begane grond), er waren super leuke en grappige kerst prijzen te winnen en iedereen was fanatiek hun nummertjes van de bingo kaarten aan het wegstrepen, er waren 18 rondes waaronder ook de hoofdprijs: 2 kaarten voor Pathé met heerlijke warme wintersloffen.

Er werd veel gelachen om de kerstprijzen, zo waren er leuke kerst truien, kerstjurken, kerstsokken en ludieke spellen te winnen. Tussendoor werden er lekkere borrelhapjes neergezet en konden de jongeren wat frisdrank krijgen. De bingo ballen werden gedraaid door 2 vrijwilligers waaronder 1 gekleed was als de kerstman.