Met de jongeren naar Jump Square Rijswijk.

Afgelopen vrijdag is SWD met 22 jongeren van J.C. De Border naar Jump Square Rijswijk geweest, Jump square is een groot indoor trampoline park waar de jongeren op verschillende trampolines volledig los konden gaan.

Dit werd dan ook volop gedaan en de jongeren hadden het erg naar hun zin, om 19:50 uur had SWD met de jongeren afgesproken voor de deur van Jump Square, iedereen was op tijd en na het invullen van een formulier konden zij de hal in met alle trampolines.

De ene jongeren ging lekker rustig springen terwijl de andere als een speer door de hal ging, er werd tikkertje gespeeld, salto`s gemaakt, en er waren spellen met trampolines die gretig gebruikt werden, ook was er een Airpark waar je door kon lopen met allerlei obstakels.

De boksbal die in de hal stond werd ook veelvuldig gebruikt, de jongeren sloegen, schopte en deden wedstrijdje wie de hoogste score had, in de pauze heeft SWD voor een verfrissend frisdrankje gezorgd, uiteraard hebben de jongeren samen met SWD nog een leuke groepsfoto gemaakt.

Om 21:45 uur was het afgelopen en hebben we buiten nog even bijgepraat waarna iedereen weer richting Delft gingen, sommige jongeren zijn daarna nog even naar De Border gegaan om samen met elkaar wat te drinken onder de hang-out.

Het was dus weer een super leuke activiteit waarbij we veel jongeren hebben bereikt en zij het ontzettend naar hun zin hebben gehad, op naar de volgende.

Donate € -