Dagje activiteiten bij Outdoor Delft

Gister is SWD de hele middag bij Outdoor Delft geweest om te survivallen, samen met tieners en jongeren. De groepen werden in 2en gesplitst, omdat de jongeren met grotere/harder wapens mochten paintballen. De jongeren begonnen met een potje paintball, terwijl de tieners eerst een hele toffe ‘mentalistische’ goocheltruc te zien kregen waar zij zelf aan deelnamen, deze was echt heel gaaf, daarna mochten de tieners gaan buks schieten, met 2 normale buksen en 1 sniper. De tieners deden het echt geweldig, beter dan de begeleiders.

Toen de jongeren klaar waren met paintballen en de tieners klaar waren met buks schieten, kwamen de groepen samen en gingen ze gezamenlijk allemaal het veld in om te paintballen, dus de tieners samen met de jongeren, uiteraard wel met ander (minder hard schietende) paintball wapens. 1 jongen gaf zich op als mascotte in het veld ‘draak’ en een begeleider offerde zich op om als 2e mascotte het veld in te gaan als broodje wordt, dit was natuurlijk hilarisch en werden ze snel flink onder ‘paintball vuur’ genomen.

Na het paintballen, zijn we met zijn allen nog gaan boogschieten, ze waren allemaal hartstikke fanatiek en iedereen probeerde elkaar te overtreffen.

Het was een ge-wel-dige middag bij Outdoor Delft en ook de begeleiding was daar, zoals altijd, helemaal top geregeld.

Donate € -