Eerste meidenmiddag van de zomeractiviteiten

Vanmiddag was de eerste meidenmiddag van de zomervakantie activiteiten met onze samenwerkingspartners. We verzamelden bij Jeugdcentrum The Culture in de wijk Buitenhof om deel te nemen aan een dansworkshop, acteer les en een kickboks les. De buurtsportcoaches hadden aan drinken (uiteraard water) en fruit gezorgd.

We begonnen met een dansworkshop, de meiden deden allemaal ontzettend goed mee en de lerares legde het ook goed uit. De meiden volgde alle aanwijzingen van de lerares op en zo ontstond er uiteindelijk een supervette dans.

Daarna werd er een workshop acteren gegeven, nu deden ook alle begeleiders mee zoals SWD, DvE en de buurtsportcoaches. We moesten zelfs een stukje acteren in een groepje van 4/5 meiden, dit was natuurlijk ontzetten leuk en grappig om te doen. De meiden deden allemaal erg goed mee.

Daarna is er nog een kickboks les gegeven, de meiden zullen morgen wel een beetje last hebben van spierpijn, maar dat mag de pret niet drukken. Het was een gezellige middag met meiden onder elkaar. Volgende week staat er weer een meidenmiddag gepland, dan bij J.C. De Border.

Donate € -