Zelf je eigen mini pizza’s maken, beleggen en bakken

Vanmiddag had SWD een lekkere en leerzame activiteit in de tienerruimte van J.C. De Border, je eigen mini pizza maken en bakken. De tieners konden uit verschillende soorten beleg kiezen, er waren verschillende soorten kazen, groente, vlees en fruit.

Sommige pizza’s waren dik belegd, sommige zo dik dat het best een poosje duurde voordat deze klaar waren, in vergelijking tot andere pizza’s. Toen iedereen al lekker een mini pizza op had, mochten ze er nog 1 maken.

Terwijl de anderen met de pizza’s bezig waren, zat de rest lekker te chillen in de chill-hoek. Het was weer een leuke, drukke middag.

Vanavond waren de jongeren aan de beurt om mini pizza’s te maken, ook hier werden ze rijk belegd met alles wat er aan beleg stond, ondertussen werd er constant getafeltennist (rondjes rond de tafel), zaten er veel in de chill-hoek en werd er gegamed.

Door een ontzettende toename van bezoekers bij J.C. De Border vraagt SWD meer vrijwilligers, vindt jij het leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij SWD, heb jij affiniteit met de jeugd in de wijk Tanthof, laat dit dan even weten.