Bowlen met de tieners en jongeren.

SWD heeft een aantal weken geleden 6 banen voor de tieners en jongeren gereserveerd in ’t Karrewiel om als activiteit een avondje te gaan bowlen, de inschrijvingen gingen zo snel dat we binnen een week al helemaal vol zaten, op 6 banen kunnen 36 personen bowlen.

De afgelopen dagen en op het laatste moment wilde er nog een aantal jongeren mee die zich vergeten waren in te schrijven, helaas kon dat niet meer en waren alle banen bij ’t Karrewiel in de tussentijd al bezet, zodat we geen banen extra konden reserveren. De vele inschrijvingen laten zien dat de behoefte aan ontmoeting en activiteiten voor de jeugd ontzettend groot en belangrijk is.

We hadden om 18:45 uur afgesproken bij het bowlingcentrum, toen iedereen er was mochten zij om 19:00 uur zelf hun teams maken en gaan bowlen. De meeste waren fanatiek en andere waren niet zo goed, maar vonden het leuker om mee te doen dan om te winnen.

Het bowlen duurde tot 21:00 uur en iedereen had het zichtbaar naar hun zin, er werd veel gelachen en gezellig gekletst. Bij een strike mocht je bij de bar een lollie halen, dus de hele avond liep er aardig wat jeugd naar de bar, sommige zelfs wel 6x