Weer een erg drukke inloop vrijdag voor tieners en jongeren, iedere keer weer nieuwe gezichten.

Vandaag was er in de middag een chill-inloop middag voor de tieners tot 16 jaar, hierbij komen er veelal vaste bezoekers, maar ook ziet SWD wekelijks allemaal nieuwe gezichten. Zo leuk hoe je de verbinding/vriendschappen ziet groeien tussen de tieners, sommige tieners kenden elkaar helemaal niet en nu spreken sommigen samen af om naar J.C. De Border komen.

In de middag was het dan ook weer lekker druk in en rondom J.C. De Border, binnen, in de voetbalkooi, en bij de skatebaan waren er veel tieners die zich eigen prima vermaakte, fijn dat er zo veel animo is voor de activiteiten georganiseerd door SWD voor de jeugd van het Tanthof.

In de avond was het vanaf 19:00 uur weer tijd voor de jongerenavond, sommige jongeren zijn gaan darten, andere poolen, en de rest zat lekker ontspannen te kletsen met elkaar buiten bij de hang-out, ook erg leuk was het dat er nog 2 oudere meiden zijn langs gekomen, dit waren (oud) bezoekers die vroeger zelf ook graag in J.C. De Border kwamen en meededen aan activiteiten.

Woensdag en Donderdag is ook nog de jeu de boules baan helemaal hersteld door Hovenier Van Der Heijden uit Den Hoorn, deze wordt binnenkort uiteraard feestelijk geopend, hou hiervoor onze site even in de gaten.

SWD wilde de jeu de boules baan, die totaal verpaupert was en geen aandacht meer kreeg vanuit de gemeente, graag in (oude) nieuwe staat herstellen en dat is nu eindelijk gelukt door Hovenier van der Heijden, SWD is hier uitzonderlijk dankbaar voor.

Met de jeu de boules baan wil SWD laagdrempelig, de verbinding leggen tussen jeugd en ouderen, door samen een potje te jeu de boule te spelen, en de jeugd te aten zien dat deze sport ook echt leuk is en niet alleen voor ‘oudjes’. Door dit samen te spelen onttrekt je de mensen aan eenzaamheid.

Uiteraard heeft Patrick van SWD, eerst het spel uitgelegd, en daarna al een paar potjes met de tieners gespeeld, de jeugdigen vonden het ontzettend leuk.

Wilt u een bedrag doneren voor het continueren van onze activiteiten voor de jeugd of andere activiteiten, dan kunt u op onderstaande link drukken en zelf uw gewenste bedrag invullen.

Donate € -