Drukke vrijdag met tienermiddag en jongerenavond

Vrijdag was het weer een zeer drukke dag bij de inloop voor tieners tot 16 jaar en jongeren vanaf 16 jaar in J.C. De Border, in de middag vanaf 15:30 uur waren er veel tieners in en rondom J.C. De Border, en ook in de avond op de jongerenavond vanaf 19:00 uur was het weer erg druk.

Het was eigenlijk de gehele dag een drukte van jewelste in en rondom J.C. De Border, binnen waren er veel bezoeker maar ook bij de skatebaan en in de voetbalkooi was het erg druk met jeugd, onze vrijwilliger heeft ook nog een balletje mee getrapt met de voetballende jeugd.

In de middag had SWD zijn deuren geopend voor tieners van 10 tot 16 jaar hier konden zij lekker tafeltennissen, tafelvoetballen, darten, video game spelen, of gewoon even chillen, in de avond was het vanaf 19:00 uur weer tijd voor de jongeren vanaf 16 jaar, ook zij konden relaxt een potje poolen, darten, tafelvoetballen, of lekker binnen of buiten op het voorplein chillen.

Deze keer had 1 van de jongeren zelf voor muziek gezorgd met een grote JBL box, waarbij er vrolijk Nederlands talig werd meegezongen, het is erg leuk om te zien dat de jongeren elkaar allemaal respecteren en dat dit resulteert in een gemoedelijke en erg relaxte sfeer.

Ook kwamen er nog drie oud bezoekers langs die even wilde kijken wat er nu allemaal gebeurd in hun vroegere buurthuis, uiteraard vonden zij het erg leuk om weer eens binnen te zijn en gelijk werden oude herinneringen opgehaald met een potje tafelvoetbal.

Kijk hier voor het hele foto album van de Tienermiddag en Jongerenavond.

Wilt u een bedrag doneren voor het continueren van onze activiteiten voor de jeugd of andere activiteiten, dan kunt u op onderstaande link drukken en zelf uw gewenste bedrag invullen.

Donate € -