Een leuke en drukke middag met ‘Voetbal Toernooi in de Voetbalkooi’

Onze activiteit ´Voetbal Toernooi in de Voetbalkooi´ naast J.C. De Border, was net als vorige week een groot succes, de vele tieners die meededen of langs de kant aan het kijken waren, hadden het erg naar hun zin.

We hebben een toernooitje van 3 tegen 3 gespeeld en we hadden een beker voor de 1e, 2e, en 3e plaats,

1e plaats: team blauw (Jazzy, Ilias, en Yanis)

2e plaats: team oranje (Luciano, Jaimy, en Nayric)

3e plaats: team groen (Lois, Vayan, Bradley, en Nina)

Het was een super leuke middag, en we hebben wederom veel inschrijvingen voor de volgende aankomende activiteiten binnen gekregen!

Kijk hier voor de volledige fotoreportage.

Vlak voor de tiener activiteit ‘Voetbal Toernooi in de Voetbalkooi’, kwamen zelfs burgemeester Marja van Bijsterveldt en later ook raadslid en fractievoorzitter van Stadsbelangen Delft Bram Stoop toevallig langs De Border gereden, en zijn zij even gestopt voor een gezellig gesprekje.

Stichting Welbevinden Delft vind is erg blij dat we eindelijk voor de jeugd leuke activiteiten kunnen organiseren en hopelijk kunnen we snel meer doen voor deze doelgroep!

Volgende week gaan we boogschieten bij outdoor-delft.nl, wil je meedoen schrijf je dan snel in via een mailtje naar stichtingwelbevindendelft@gmail.com er is plek voor 18 tieners en de deelname is GRATIS!

Deze leuke activiteit is gesponsord door @outdoor Delft voor meer info over Outdoor Delft kijk op de site, www.outdoor-delft.com

Mocht je willen doneren voor onze activiteiten voor de jeugd, scan dan de QR-code hieronder.