Sinterklaas Bingo Avond met de jongeren

Vanavond was er ook nog een superleuke en grappige sinterklaas-bingo, het plan was dat er 2 jongeren gekke en grappige bingo cadeaus moesten kopen, dit is natuurlijk uitmuntend gelukt i.s.m. 1 van hun ouders.

Er stond wat lekkers op tafel en iedereen had 9 bingo kaarten gekregen, per bingo-kaart kon je 2 prijzen winnen, een volle rij en een volle kaart. De laatste bingo-kaart werd gebruikt voor de hoofdprijs. Een aantal jongeren deden niet mee en zijn rustig achteraan de zaal gaan darten.

De bingo prijzen waren hilarisch, er is heel wat afgelachen en de jongeren vonden het ook ontzettend leuk. De prijzen varieerden van een paraplu met gekke tekst tot aan ring gooien (moest je ringen om een opblaaspiemel proberen te gooien), tot aan vragenspelletjes en roze toeters.

De hoofdprijs waren 2 kaartjes voor Jumpsquare in Rijswijk, de jongeren wilde niet spelen voor een volle bingo kaart, maar liever voor alle 4 de hoekjes vol. Dat was ook een leuk idee, dus deden we dat. De hoofdprijs is gewonnen en die jongere, die was er erg blij mee.

Toen de avond eindigde had SWD nog een kleinigheidje, net zoals de kinderen bij het sinterklaasfeest, kregen ook alle jongeren een chocoladeletter mee naar huis.