Paintballen voor jongeren van 18-27 jaar was een enorm succes!

Vandaag heeft SWD de activiteit paintballen bij Outdoor-Delft georganiseerd voor de jongeren van 18-27 jaar en wat een super leuke ochtend was het, iedereen was zeer enthousiast en er werd volop geschoten.

Om 10:30 uur was iedereen ter plekke en zijn we ons gaan verkleden, er waren 16 jongeren ingeschreven en er deden zelfs twee stoere meiden mee, ook waren er twee meiden die zijn komen kijken en de foto`s voor ons hebben gemaakt, super.

Nadat we met zijn allen een aantal rondes hadden gedaan heeft Patrick Verbaan van SWD ook een rondje meegedaan in het konijnenpak waarbij iedereen op hem mocht jagen, dit was erg leuk maar Patrick heeft ook veel voltreffers van de jongeren gekregen, we hebben 22 blauwe plekken geteld.

Al met al was het een zeer geslaagde ochtend waarbij we eindelijk een activiteit konden organiseren voor de jongeren, we hebben dan ook veel feedback gekregen en iedereen heeft een zeer leuke ochtend beleeft.

In totaal zijn er 3700 verfkogels door de jongeren afgevuurd!

Hopelijk kunnen we nu ook snel doorpakken met nieuwe leuke activiteiten voor de jongeren zoals we dat ook doen voor de tieners, ideeën hadden de jongeren i.i.g. zat dus dat komt wel goed!

Mocht u willen doneren voor onze activiteiten voor de jeugd, of andere projecten van SWD, bepaal dan hieronder zelf uw donatie bedrag.

Donate € -