STEEDS GROTERE DRUKTE BIJ DE ACTIVITEITEN VAN SWD!

Het aantal tieners wat onze activiteiten weet te vinden wordt met de week groter, gister waren er ongeveer 45 tieners in en rondom J.C. De Border aanwezig.

Het zijn voornamelijk tieners tussen 11 en 17 jaar, ook kwamen aan het einde van de middag wat jongeren een kijkje nemen die heel netjes buiten bleven staan en zich prima aan de regels hielden.

Het was goed om te zien dat sommige tieners meehielpen met het schoonhouden van het Border terrein en dat er onderling gelet werd op het weggooien van afval.

Ook pakte tieners en jongeren de vraag goed op om de scooters voortaan niet meer voor de deur en bij de hang-out te plaatsen, maar om de hoek naast de voetbalkooi tegen de gevel van De Border, dit werd gelijk gedaan.

Het was fijn om te ervaren dat het vertrouwen tussen de tieners, de jongeren van boven de 18 jaar, en SWD, aan het groeien is en hopelijk kunnen we ook snel wat voor jongeren betekenen.

We hebben i.i.g. wel al aangegeven dat we op 1 mei met jongeren en tieners mee kunnen doen aan de Panna Knock out van Delft voor Elkaar die zij hebben georganiseerd bij DSV Full Speed, en dat we op zaterdag 22 mei gaan paintballen met jongeren v.a. 18 jaar bij outdoor-delft.

Op 26 mei zullen we dit ook organiseren maar dan voor tieners van 10 t/m 14 en tieners van 15 t/m 17, omdat er best een groot verschil zit tussen de wat oudere en grotere tieners en de wat jongere en kleinere tieners, zullen we deze groepen splitsen op het paintball veld.

Voor de paintball zal voor beide doelgroepen wel een eigen bijdrage worden gevraagd maar uiteraard proberen wij die zo laag mogelijk te houden.

Over deze activiteiten volg op korte basis nog nadere info.

Mocht u willen doneren voor de activiteiten voor de jeugd, scan dan de QR-code hieronder en bepaal zelf uw donatie bedrag.