Onverwachts een knock out pool wedstrijd met de jongeren

Het was erg gezellig met de jongeren, er waren zo’n 25 jongeren en ze wilden eigenlijk allemaal poolen. Patrick kwam met het onverwachte en leuke idee om een pool toernooi te houden, een knock out toernooi waarbij je als verliezer gelijk uit de wedstrijd ligt, en met de officiële regels…. dus niet met onze De Border regels. Dit vonden ze een leuk plan, maar er moet natuurlijk wel iets te winnen zijn, SWD besloot om gratis een frisdrank weg te geven en een bos (snoep) bloemen.

Sommige potjes waren ontzettend spannend en andere potjes gingen snel voorbij omdat de zwarte bal dan per ongeluk al in een pocket viel.

Een aantal jongens die niet meededen aan het toernooi stonden gezellig met een paar meiden te darten en andere meiden zaten gezellig met z’n allen muziek te luisteren en te kletsen in de ‘chill zone’ terwijl de meeste jongens deelnamen aan het toernooi.

Uiteindelijk bleven er 2 jongens over de de finale mochten spelen. De uiteindelijke winnaar mag zich, tot het volgende pool toernooitje, de beste Pool’er van J.C. De Border noemen….. hier zal hij zeker gebruik van gaan maken.

Klik hier voor alle foto`s in het foto album.