Eerste Jongeren avond groot succes

Woensdag avond was het eindelijk dan zover en heeft SWD voor het eerst zijn deuren mogen openstellen voor jongeren van 16 tot 27 jaar, dat dit hard nodig was bleek wel uit de opkomst van bezoekers.

De jongeren konden met naleving van de 1,5 meter woensdagavond lekker chillen, darten, tafelvoetballen, poolen, en ook de muziek werd door hen zelf geregeld in de DJ Booth waar de muziek uiteen liep van house tot hiphop tot Hollandse meezing nummers.

Het was echt super gezellig en er was een gemoedelijke sfeer, de avond liet zien dat het belangrijk is dat deze jongeren weer een plek hebben om samen te zijn met lotgenoten op een leuke locatie speciaal voor hun ingericht.

SWD gaat vanaf nu elke woensdag en vrijdag avond J.C. De Border openen voor jongeren van 16 tot 27 jaar, dit zal zijn van 19:00 tot 22:00 uur, ook zullen wij uiteraard activiteiten organiseren voor deze doelgroep zoals bv. a.s. zaterdag een 4×4 voetbal toernooi met een BBQ en DJ.

Het 4×4 voetbal toernooi zal zijn van 13:30 tot 17:00 uur, daarop aansluitend zal er vanaf 17:30 tot 19:30 uur een BBQ zijn, ook is er een DJ die van 17:00 uur tot 20:00 uur de muziek zal verzorgen.

Wilt u een bedrag doneren voor het continueren van onze activiteiten voor de jeugd of andere activiteiten, dan kunt u op onderstaande link drukken en zelf uw gewenste bedrag invullen.

Donate € -