WK voetbal kijken en een darttoernooi voor de tieners en jongeren.

De maandagmiddag inloop begon druk, toen de tieners en jongeren hoorden dat ze in J.C. De Border mochten blijven om ook het Nederlands voetbalteam aan te moedigen op het WK was het feest.

J.C. De Border bleef tussen 15:00-19:00 uur gewoon open en de meesten bleven dan ook gezellig eten, ondertussen werd met spanning het WK voetbal gekeken die eindigde in een mooie overwinning van 2-0 voor Nederland.

Na het WK voetbal was het tijd voor een 501 darttoernooi, de meeste deelnemers waren ontzettend fanatiek en brachten zelfs hun eigen dartpijlen mee. Alle deelnemers die deelnamen aan het darttoernooi oefenen vaker samen in J.C. De Border, dus de meesten waren ook wel aan elkaar gewaagd.

Er zijn 4 deelnemers die er wel echt bovenuit staken en alles wonnen. Uiteindelijk bleven er 2 finalisten over, Mike en Donnie, die een partij moesten spelen van The best off 3 wat best spannend was. Rond 21:45 was het laatste potje darts gespeeld en heeft Mike het toernooi gewonnen, hij won een waardebon van Bol.com en uiteraard was er voor de 2e prijs ook een waardebon.

Het was vanmiddag en vanavond ontzettend druk, zo’n 40 bezoekers kwamen naar J.C. De Border het WK kijken, deelnemen aan het darttoernooi, tafeltennissen, chillen en gamen.

Door de enorme toename van bezoekers zoekt SWD meer vrijwilligers die affiniteit hebben met onze doelgroepen. Sta jij sterk in je schoenen, heb je zo nu en dan een uurtje vrij, vindt je het leuk om iets terug te doen voor de maatschappij, meld je dan aan bij Stichting Welbevinden Delft via de mail of kom even langs J.C. De Border.