Jongeren genieten tijdens darttoernooi.

Vandaag stonden er weer 2 leuke activiteiten op de planning, namelijk het darttoernooi in de middag voor tieners en in de avond voor jongeren, door het warme weer is besloten om het darttoernooi van de tieners in de middag te verzetten, het darttoernooi van de jongeren ging wel door in de avond.

Het was erg druk en er deden best veel jongeren mee, het darttoernooi was een knock-out toernooitje, dus wie verloren had lag eruit, SWD had wel een pot met namen gemaakt van de verliezers waaruit zij er elke ronde 1 uittrok, zij maakten dan alsnog kans op een plek verder in het toernooi.


Er deden ook 2 meiden aan het darttoernooi mee, waarvan er 1 erg ver kwam, zij moest om plaats 3/4 strijden, helaas werd ze 4e en ging ze er vandoor met de ’troostprijs, de finale was spannend en de 2 heren zijn goed tegen elkaar opgewassen, alleen moet er altijd 1 sterker zijn om de finale te winnen.


Er waren op deze avond ook nog veel andere jongeren die aan het poolen waren, tafelvoetbal speelden en aan het gamen waren, het was een drukke en gezellige avond in J.C. De Border en hier doen we het voor!


Dankzij sponsoren kunnen we zulke toernooien organiseren, het was weer Ron’s Dartworld and more https://ronsdartsworld.nl/ die ons heeft gesponsord en zorgde voor een deel van onze prijzen door waardebonnen beschikbaar te stellen, echt top!

Kijk hier voor alle gemaakte fotos in het foto album.

Wilt u een bedrag doneren voor het continueren van onze activiteiten voor de jeugd of andere activiteiten, dan kunt u op onderstaande link drukken en zelf uw gewenste bedrag invullen.

Donate € -