Tafeltennistoernooi jongeren 16-26 jaar

Vanavond organiseerden SWD voor de jongeren een leuk tafeltennistoernooi, er deden veel bezoekers mee, sommigen lagen er bij de eerste ronde helaas al uit, terwijl anderen lange en goede rally’s tegen elkaar speelden, het was weer druk en ontzettend gezellig.

Uiteindelijk hadden we 1 terechte winnaar, hij sloeg de meeste tegenstanders redelijk met gemak van de tafeltennistafel, alleen in de finale had hij het moeilijk tegen zijn laatste tegenstander, de winnaar mocht deze week 5 consumpties uitkiezen en deze heeft hij direct ge-int en gedeeld met een aantal andere bezoekers.

Vandaag hebben we ook weer gratis jus d’ orange kunnen weggeven van de pakken die we gekregen hebben van de Plusmarkt Tanthof, fijn dat er ondernemers zijn die ons helpen en sponsoren bij onze activiteiten en evenementen.

Vorige week was het erg rustig door veel Covid-19 besmettingen onder de jongeren, nu ze allemaal weer genezen zijn, was het weer druk en de sfeer was gezellig, fijn om te zien dat de animo gelijk weer erg groot was.

SWD houdt zich nog steeds strikt aan de Covid-19 maatregelen die gelden vanuit de overheid.

Donate € -