Gezellige dag met het 4×4 voetbal toernooi, BBQ, en DJ Marvinski.

Vandaag was het dan zover, ons eerste grote evenement dat we zelf voor jongeren van 16 tot 27 jaar hebben georganiseerd, het was een gezellige en drukke dag met in de middag het voetbal toernooi, om 17:30 uur de BBQ, en vanaf 17:00 uur DJ Marvinski.

De dag begon vroeg met nog even de laatste inkopen doen, en dan alles opzetten, gelukkig waren daar twee jongeren die ons geholpen hebben om de party tent op te zetten i.v.m. de aangekondigde regen, echt super om te zien dat de jongeren zelf komen helpen om het evenement voor hun zelf op te bouwen.

Toen de party tent opgezet was, alle prullenbakken, stoelen, tafels, en alles op zijn plaats stond, en langzaamaan de jongeren voor het voetbal toernooi verzamelde was het om 14:00 uur tijd om te gaan beginnen met het 4×4 toernooitje.

De wijk agent kwam ook gezellig een kijkje nemen en het was erg leuk was om te zien dat er ook bewoners uit de wijk, en ook een aantal tieners, heel graag mee wilde doen, de tieners hebben we daarom verdeeld onder elk team, zo hadden we precies 4 teams van 4 personen, team geel, team blauw, team groen en team SWD met daarin de jongeren die aan onze stichting verbonden zijn als vrijwilligers.

Omdat er geen eigen teams waren ingeschreven hebben we zelf de teams gekozen waarna we gelijk zijn begonnen, al snel bleek dat team blauw wel heel erg sterk was, de rest volwaardig aan elkaar en het waren echt spannende wedstrijden.

Nadat iedereen tegen elkaar was geweest waren er de finale en de troost finale, de troost finale ging tussen team groen en team geel en deze ging om de 3e/4e plaats, team blauw en team SWD speelden de finale om de 1e en 2e plaats.

Team blauw bleek echt de beste te zijn van het toernooi en werd dus ook 1e, team SWD 2e, team groen 3e, en team geel 4e, nadat we de uitreiking hadden gedaan met de bekers voor de 1e, 2e, 3e plaats was het tijd voor een pauze en voorbereiding op de BBQ en DJ.

Nadat alles op zijn plek was gezet voor de BBQ kon het vlees op de ijzers, voor degene die zich hadden opgegeven en €5 eigen bijdrage hadden betaald konden heerlijk genieten van een hamburger, 3 stokjes saté, een worst, salade, komkommer en tomaatjes, en een flesje drinken.

In totaal hadden we 25 inschrijvingen voor de BBQ die of vooraf, of ter plekke hadden ingeschreven, ook kwamen er nog buurtbewoners een kijkje nemen tijdens het voetbal toernooi en de BBQ met DJ Marvinski, Fijn was het om te horen dat de buurtbewoners achter ons plan staan en het erg leuk vinden dat er eindelijk weer wat voor de jeugd georganiseerd wordt.

Het was een gezellige en drukke BBQ en soms werd er zelfs ook nog een dansje gedaan op de lekkere muziek van de top draaiende DJ Marvinski, heel even leek het dat de regen parten zou gaan spelen maar gelukkig was het maar een klein buitje wat er tussendoor kwam, gelukkig hadden we de party tent en dus werd daar het eten en feestje voorgezet.

Om 19:45 uur vlak voor het einde werden we zelfs nog getrakteerd op een afsluitend optreden van onze mooie dag door een jongeren zelf, Donny die het nummer van De vlieger van Andre Hazes voor ons wilde zingen, dat dit gewaardeerd werd door iedereen was erg leuk om te zien en hij deed het dan ook met volle overgave.

Toen alles van evenement klaar was hebben alle jongeren die er nog waren fantastisch geholpen met het afbreken en naar binnen van alle spullen, het evenement was dus in alle opzichten zeer geslaagd en wij zijn erg blij met de positieve feedback die we hebben gehad van iedereen, op naar een volgend avontuur en wederom een groot event.

Nadat we met zijn allen alles hebben opgeruimd zijn we nog speciaal voor de meewerkende jeugd 1 uurtje open geweest voor een inloop.

Kijk hier voor het hele foto album van de dag.

Wilt u een bedrag doneren voor het continueren van onze activiteiten voor de jeugd of andere activiteiten, dan kunt u op onderstaande link drukken en zelf uw gewenste bedrag invullen.

Donate € -