Muzikale avond met karaoke voor jongeren 16-26 jaar

SWD had voor gisteravond een karaoke avond georganiseerd voor jongeren van 16-26 jaar, het was een leuke muzikale avond waar de gezelligheid en het muzikale vermogen van een aantal jongeren weer tot veel plezier en een hoop gelach leidde.

De avond begon lekker rustig, de karaoke spullen stonden klaar, de jongeren stroomde binnen en deden hun potje pool of dart, anderen zaten weer relaxt aan de bar, rond 20:45 uur was er een jongen die het als eerste aandurfde de microfoon te pakken en een rap mee te zingen.

Nadat er een begin was gemaakt door deze jongen durfde meer jongeren het aan om ook lekker mee te zingen, één van de jongeren had gezegd dat als de eerste jongen het deed, hij het ook zou doen, en daarom pakte hij als tweede de microfoon en gaf een ware show weg.

Helemaal in zijn element was hij een nummer van Eminem aan het rappen terwijl alle andere jongeren aan het supporten en filmen waren, het leek wel een echte show en de jongeren genoten zichtbaar van wat deze jongen liet zien en horen.

Het was weer een leuke gezellige avond waar de jongeren het zichtbaar naar hun zin hadden, SWD is blij dat wij jongeren op deze manier weer een plek geven waar zij met plezier lotgenoten kunnen ontmoeten en zichzelf kunnen ontspannen.

Donate € -