Griezelen met Halloween in J.C. De Border

Afgelopen vrijdag 29-10-2021 was het zover, de Halloween Party`s in J.C. De Border, de gehele beneden ruimte was ontzettend griezelig versierd in Halloween stijl, veel vrijwilligers, waarvan een aantal ook jongeren zijn, hebben hier donderdagavond erg hard aan gewerkt, en het is super gaaf geworden.

De tieners konden in de middag komen griezelen van 15:30-18:00 uur, er waren aardig wat tieners op afgekomen en de vrijwilligers hebben veel tieners het stuipen op het lijf gejaagd met hun enge griezelige pakken en maskers, dit zorgde voor een hoop geschreeuw en gelach.

Er stonden bakjes met snoepjes (Halloween stijl, met lekkere snoepjes en daar zaten dan een paar hele vieze tussen) popcorn en chips, en toen de tieners weg gingen kregen zij nog een zakje (traktatie) met Halloween snoep erin, er waren een aantal tieners die eigenlijk niet meer weg wilden, maar wij moesten de ruimte weer klaar maken voor de jongeren.

Om 19:00 uur gingen we open voor de jongeren vanaf 15 jaar, onze eng verkleedde vrijwilligers zaten de bezoekers al op te wachten om het het stuipen op het lijf te jagen, en weer lukte dat goed, sommige ‘stoere’ gasten durfde niet binnen te komen.

Toen ze zagen dat al hun vrienden wel gingen, zijn zij ook binnen gekomen, sommige bezoekers waren niet verkleed, deze kregen van SWD wat schmink of een masker die zij op konden doen, een aantal creaties waren echt heel griezelig, en sommige gewoon erg leuk.

Toen iedereen binnen was hebben we de muziek aangezet en konden de bezoekers gaan feesten, er kwamen zelfs ongeveer 15 meiden uit Berkel langs om ons Halloween feest te bezoeken waarvan ze de flyer op internet hadden gezien, erg leuk.

De avond was ontzettend gezellig, er werd weer veel gelachen, gezongen en gedanst, er kwamen over de middag en avond, ruim 80 bezoekers naar J.C. De Border voor het Halloween feest, wat echt heel veel is.

Het is leuk om te zien dat er zoveel animo is voor alle activiteiten die SWD organiseert in J.C. De Border, het is zelfs zo`n succes dat sommige bezoekers niet meer alleen uit het Tanthof komen, maar ook uit andere wijken, en Berkel dus.

SWD wil bij deze alle vrijwilligers die geholpen hebben aan deze hele activiteit, ontzettend bedanken voor hun enthousiaste inzet, mede door jullie inzet is het weer een top dag geworden.

Klik hier voor alle foto`s in het foto album.

Donate € -