Halloween Walibi fright night met de jongeren

Vanmorgen was het dan zover, alle jongeren verzamelden om 10:30 uur bij J.C. De Border, omdat vannacht de wintertijd in was gegaan was het natuurlijk nog best spannend of iedereen op tijd zou zijn, maar gelukkig kwamen alle 30 deelnemers op tijd. De vrijwilligers waren al vroeg op pad gegaan om de busjes te regelen waarmee SWD naar Walibi zou gaan, ook zijn er 3 personenauto’s met jongeren meegereden. Onderweg uiteraard even een ‘plaspauze’ gehouden bij een benzinestation, het was daarna nog maar een half uurtje rijden.

Het weer werkte ook fijn mee, de temperatuur was lekker en zo nu en dan scheen de zon. We zijn als grote groep naar binnen gegaan en iedereen mocht zijn gang gaan, maar de meeste bleven in een grote groep lopen en een aantal anderen gingen hun eigen gang. De wachtrijen voor de meeste attracties waren best lang, zo’n 1 tot 2 uur, maar iedereen is wel een een aantal attracties geweest. om 18:00 uur wwas het donker en begon de fright night met allemaal griezelige figuren die je probeerde te laten schrikken en overal om je heen liepen en vlogen, ontzettend leuk gedaan.

Om 21:30 uur hadden we weer voor de in/uitgang van Walibi afgesproken en reden we terug naar J.C. De Border waar we iedereen om 23:45 uur afzette. Het was een lange, maar ontzettende leuke dag met zijn allen. Een mooie afsluiting van de Halloween en herfstvakantie activiteiten