Grote drukte bij Cup Cake versieren voor Perspektief en bij de inloopmiddag.

Vanmiddag heeft SWD de activiteit cup cakes versieren voor Perspektief in het Tanthof, en een inloopmiddag georganiseerd, het was erg druk en super gezellig.

De middag begon met het omvallen van een boom die vlak langs J.C. De Border en de voetbalkooi terecht is gekomen, uiteraard schrokken we van de klap maar gelukkig geen gewonden en schade dus het viel allemaal mee.

Vanaf 15:30 uur was het gelijk erg druk en kwamen er veel tieners af op onze activiteit cup cakes versieren, de tieners mochten een cup cake voor zichzelf versieren en opeten, en we maakten 2 dozen vol voor onze samenwerkende partner Perspektief bij de nigeriastraat in het Tanthof.

De cup cakes die de tieners mochten versieren kregen we gesponsord van Kim`s Bakery wat natuurlijk een super lief gebaar is, voor de tieners hadden we veel toppings, glazuur, fondant, en decoratie gekocht zodat ze zich lekker konden uitleven.

Er zaten echt hele mooie maar vooral goed gevulde cup cakes bij, dit aangezien de tieners helemaal los gingen met al het lekkers wat we op de tafel hadden neergezet, ze deden allemaal erg hun best er wat moois van te maken, zelf de wat oudere tieners van 15-17 jaar deden mee en maakte een aantal leuke creaties.

Er waren in totaal zo`n 25 tieners waarvan het grootste gedeelte meedeed met de activiteit, de rest was lekker aan het chillen en hadden het erg naar hun zin met lotgenoten, we hebben zelf hulp gehad van een jongere die als vrijwilliger kwam helpen.

Ook was er een fotograaf van het AD die weer mooie foto`s maakte van onze activiteit, deze zullen samen met een leuk stukje tekst op het AD regionaal komen te staan, wij vinden het uiteraard erg fijn dat er vanuit de pers ook aandacht is voor onze stichting en het project dat we aan het uitrollen zijn, super!

Om 17:30 uur zijn we samen met 5 tieners naar Perspektief gegaan om de cup cakes te overhandigen, voor alle cliënten en het personeel was er een heerlijke cup cake gemaakt door de tieners en daar waren ze bij Perspektief natuurlijk heel blij mee.

Kijk hier voor het hele foto album van de middag.

Mocht u willen doneren voor onze activiteiten voor de jeugd, of andere projecten van SWD, bepaal dan hieronder zelf uw donatie bedrag.

Donate € -