Veel enthousiasme en plezier bij het paintballen voor tieners van 10 t/m 17 jaar

Vanmiddag is SWD met de tieners van 10 t/m 17 jaar gaan paintballen bij Outdoor-Delft, SWD heeft dit in samenwerking met Outdoor-Delft georganiseerd.

De tieners konden vandaag met een flinke korting 2 uur paintballen voor 10 euro, het was een erg gezellige en leuke middag, 18 tieners hadden zich aangemeld om mee te gaan.

Op de fiets en met de auto zijn we om 14:15 uur richting Outdoor-Delft gegaan, hier kwamen we om 14:30 uur aan en nadat we even hadden gewacht, kreeg iedereen een legerjas aan, een masker op, en een paintball wapen.

De tieners hadden elk 100 verfkogels welke werden verdeeld in twee fases, daartussen war er een pauze voor wat te drinken en een zakje chips, de tieners genoten zichtbaar en schoten er flink op los.

Vlak voor het einde heeft onze vrijwilligster en penningmeester Bianca voor de tieners het hazenpak aan getrokken en ging zij het veld in waarbij alle tieners op haar mochten jagen, dit resulteerde in een flinke dosis verfkogels die zij om haar oren kreeg.

Het was weer een zeer geslaagde activiteit, de tieners vonden het allemaal super leuk en ook wij van SWD hebben het weer erg naar ons zin gehad, het is fijn om te zien dat de tieners weer plezier maken en samen met lotgenoten leuke activiteiten kunnen doen.

Uiteraard blijven wij ons best doen om steeds meer leuke activiteiten te organiseren voor de jeugd en hopelijk kunnen we snel weer uitbreiden.

Kijk hier voor het hele foto album van de Paintball middag.

Mocht u willen doneren voor onze activiteiten voor de jeugd, of andere projecten van SWD, bepaal dan hieronder zelf uw donatie bedrag.

Donate € -