2e editie Voetbal toernooi in voetbalkooi wederom geslaagd.

Omdat het eerste voetbal toernooi in de voetbalkooi voor tieners van 10 tot 16 jaar een groot succes was, heeft SWD voor de tweede keer een voetbal toernooitje voor tieners georganiseerd in de voetbalkooi naast J.C. De Border.

Het was wederom een gezellige, sportieve, en uiteindelijk ook nog een druk bezochte middag ondanks dat het weer niet echt meewerkte, we begonnen rustig met ongeveer 10 a 12 tieners, dit waren vooral de wat jongere tieners in de leeftijd van 11 tot 14 jaar, nadat de tieners teams hadden gekozen zijn we met deze groep begonnen aan een klein toernooitje.

Er werd sportief gespeeld alhoewel er best een aantal fanatieke voetballers bij zaten, na een aantal onderlinge wedstrijden namen de teams even een rustmomentje om wat limonade te drinken, en knakworsten, een heerlijk zakje chips, of een gezond mandarijntje te eten, dit ging er natuurlijk wel in.

Ook kwam Issam, een jongerenwerker van onze samenwerkende partner Delft voor Elkaar gezellig een kijkje nemen en deed hij samen met SWD ook met een potje voetbal bij de tieners mee, uiteraard hadden de tieners veel meer conditie dan ons, maar het was wel leuk en we hebben dan ook erg gelachen.

Naarmate de middag vorderde kwamen er steeds meer tieners bij, ook de wat oudere tieners kwamen rond 15:30 uur toch nog om mee te doen aan het voetbaltoernooi, we hebben toen besloten de medailles uit te reiken aan de tieners van 11 tot 14 jaar die als eerste waren begonnen en al meerdere wedstrijden hadden gespeeld.

Daarna hebben we nieuwe teams samengesteld met alle leeftijden door elkaar, ook deze wedstrijden waren weer erg leuk, sommige spelers lagen te rollen op de grond van het lachen, ook bleef het erg sportief ondanks dat er wel veel fanatisme was.

Al met al was het weer een zeer gezellige, sportieve, en dus geslaagde middag met uiteindelijk zo`n 25 a 30 tieners bij de voetbalkooi naast J.C. De Border.

Kijk hier voor het hele foto album van het 2e voetbal toernooi in de voetbalkooi.

Volgende week woensdagmiddag gaan we op verzoek van de tieners zelf voetvolley spelen, voor de tieners die dat niet leuk vinden zal J.C. De Border open zijn met een inloopmiddag, hiervoor gelden uiteraard wel de Covid-19 maatregelen.

Deze bepalen dat tieners vanaf 13 jaar bij binnenkomst een mondkapje op moeten, handen worden gedesinfecteerd, en je gegevens worden opgenomen, ook geld er voor tieners van 13 jaar en ouder dat er 1,5 meter afstand gehouden moet worden, SWD zal er op toe zien dat deze regels worden nageleefd.

Mocht u willen doneren voor onze activiteiten voor de jeugd, of andere projecten van SWD, bepaal dan hieronder zelf uw donatie bedrag.

Donate € -