Beach Tennis Toernooi gecanceld, wel een zeer drukke middag.

Stichting Welbevinden Delft had voor gistermiddag de activiteit Beach Tennis Toernooi en badmintonnen op het programma staan, dit zou plaats vinden in de voetbalkooi naast J.C. De Border.

Echter door de weersomstandigheden zoals de wind, weinig zon, de kou, en zo nu en dan een drup regen, konden wij niet naar buiten om de activiteit daar organiseren.

Omdat het buiten niet lukte door de weersomstandigheden, hebben we geprobeerd wat activiteiten zoals tafeltennissen, darten, en tafelvoetballen, binnen te doen.

Dit was uiteraard ook erg gezellig en het was weer behoorlijk druk, later in de middag konden we zo nu en dan tussen de druppels door toch nog even Beach tennissen en badmintonnen.

Het aantal tieners wat onze activiteiten weet te vinden wordt met de week groter, gister waren er wel 45 tot 50 tieners in en rondom J.C. De Border aanwezig, dit laat goed zien dat de behoefte naar een plek van samenkomen met lotgenoten en leuke activiteiten, zeer groot is.

Ook was het erg fijn om te zien dat sommige tieners meehielpen met het schoonhouden van het Border terrein, en dat er werd geluisterd naar de vraag om de scooters voortaan niet meer voor de deur en bij de hang-out te plaatsen maar om de hoek naast de voetbalkooi tegen de gevel van De Border.

Wij hopen dat de Covid-19 maartregelen snel versoepeld kunnen worden zodat we nog meer voor de jeugd kunnen betekenen die dit zo hard nodig heeft, dit blijkt uit de afgelopen 6 activiteiten die Stichting Welbevinden Delft heeft georganiseerd.

Kijk hier voor het volledige foto album van gistermiddag.

Mocht u willen doneren voor de activiteiten voor de jeugd, scan dan de QR-code hieronder en bepaal zelf uw donatie bedrag.