Door slechte weersomstandigheden geen Voet Volley toernooi, wel een inloopmiddag.

Gistermiddag had Stichting Welbevinden Delft het voet volley toernooi met inloopmiddag op de kalender staan, helaas door de zeer wisselvallige weersomstandigheden met regen, harde wind, en maar heel soms de zon, heeft SWD het voet volley toernooi afgelast.

SWD heeft toen besloten alleen een inloopmiddag te organiseren voor tieners van 10 t/m 17 jaar, hierbij konden de tieners gezellig darten, tafeltennissen, tafelvoetballen, video game spelen, of gewoon lekker chillen.

Dit vonden de tieners ook helemaal niet erg en vooral bij de tafeltennistafel was het erg gezellig met het spel ‘rondje om de tafel’ waaraan veel tieners meededen, ook alle andere spellen werden veel gespeeld, zoals darts, tafelvoetbal, en het spel zenuwspiraal.

Later op de middag in een wat drogere periode is er ook nog even gevoetbald in de voetbalkooi, hierop kwamen ook een aantal jongens van onder 10 jaar die met zijn vieren mee wilde doen en een team vormde tegen 3 wat grotere tieners

Onder het genot van limonade, een zakje chips, en een heerlijke rookworst die we gesponsord hebben gekregen van Plus Tanthof op de Bikolaan, was het weer een zeer gezellige middag.

Bij de Inloopmiddag van gister en alle aankomende inloopmiddagen zal SWD zich strikt aan de Covid-19 maatregelen houden, dit betekent bij de ingang je gegevens invullen, handen desinfecteren, 1,5 meter afstand houden, en vanaf 13 jaar een mondkapje op, gelukkig hield iedereen zich netjes aan de regels.

Het voet volley toernooi zullen wij uiteraard op een ander tijdstip, en met hopelijk betere weersomstandigheden, nogmaals gaan organiseren.

Kijk hier voor het foto album van de inloopmiddag.

Mocht u willen doneren voor de activiteiten voor de jeugd, scan dan de QR-code hieronder en bepaal zelf uw donatie bedrag.

Donate € -