Een mooie zonnige dag bij de Volleybal Clinic

Vanmiddag was bij de voetbalkooi naast De Border onze activiteit Volleybal Clinic, het was echt heerlijk zonnig weer en de opkomst was weer groot.

Loekie en Isabelle van Volleybal vereniging Punch waren vandaag als vrijwilliger langs gekomen om het Volleyballen en de spelregels aan de tieners van 10 tot 16 jaar uit te leggen.

Eerst hebben de tieners samen met Loekie en Isabelle geoefend, en daarna kregen zij van hen uitleg over hoe je Volleybal moet spelen en wat daarbij de spelregels zijn.

In het begin begonnen we rustig met een groepje van 10 tieners aangezien er een nog aantal tieners op school zaten, maar naar mate de middag vorderde waren er uiteindelijk wel 25 tot 30 tieners aanwezig bij De Border.

Omdat het zo`n heerlijk weer was hebben wij naast voldoende drinken en tosti’s, ook ijsjes uitgedeeld aan de aanwezige tieners en vrijwilligers, dit werd uiteraard zeer gewaardeerd.

We hebben dus weer een zeer gezellige en geslaagde activiteiten middag gehad waarbij we hebben gezien dat de tieners echt genieten van het samenkomen met lotgenoten.

Mocht je willen doneren voor onze activiteiten voor de jeugd, scan dan de QR-code hieronder.