Voetbaltoernooi viel ‘letterlijk’ in het water.

Alle voorbereidingen voor het voetbal toernooi, in de voetbalkooi naast J.C. De Border, waren getroffen, de bekers voor de winnaars stonden klaar, de vrijwilligers stonden klaar, eten en drinken stond klaar, alle hesjes lagen klaar, en de tieners waren er klaar voor, maar de weergoden waren ons niet goed gezind vanmiddag.

Omdat het verder de hele middag zou gaan regenen hebben we besloten om het voetbaltoernooi te cancelen, de tieners vonden dit erg jammer, samen met de vrijwilligers snel (wéér) een back up plan moeten bedenken.

We zijn uiteindelijk met de tieners naar binnen gegaan om daar een activiteit te organiseren, het werd een tafeltennissen, daar hadden we heel toevallig ook nog 3 medailles van liggen, dus hebben we er gelijk maar een klein toernooitje van gemaakt.

Iedereen deed op een gezonde fanatieke manier mee en er was veel sportiviteit en respect naar elkaar toe, het waren spannende partijen en het ging bij iedereen wel een beetje gelijk op, de winnaar was Dean, hij won alle partijen. Dani won ook alle partijen, maar verloor in de finale van Dean, Nayric werd (heel sportief) 3e.

Donate € -