Mooie schilderijen gemaakt om J.C. De Border op te pimpen

Vandaag was het dan zover voor onze activiteit schilderijtjes verven, we hebben met de tieners van 10-17 jaar een aantal mooie en leuke schilderijen gemaakt, deze schilderijen gaan we binnenkort ophangen in J.C. De Border om het binnen wat gezelliger te maken.

Ook deze keer waren er weer een aantal zeer enthousiaste tieners bij die echt lekker bezig waren, Picasso’s in de dop, erg kunstzinnig en creatief, en uiteraard met een mooi eindresultaat.

De tieners mochten schilderen wat ze zelf leuk vonden, sommige maakte een mooi schilderij van iets met J.C. De Border en anderen maakte een kunstzinnige creatie, alle schilderijen zien er erg mooi uit!

De tieners vonden het zo leuk en gezellig, dat ze eigenlijk nog geen zin hadden om te stoppen met verven toen de schilderijen klaar waren, sommige van hen waren heel creatief en begonnen mondkapjes te versieren van de overgebleven verf.

Het is erg fijn om te zien dat onze activiteiten voor tieners goed bezocht worden en dat de tieners ook zo enthousiast zijn, morgen gaan we naar molen Korpershoek in Schipluiden om daar een rondleiding te krijgen en te zien hoe verschillende voeding voor dieren gemaakt wordt.

Kijk hier voor het foto album van de middag.

Aankomende week zullen we de schilderijtjes gaan ophangen in J.C. De Border.

Mocht u willen doneren voor onze activiteiten voor de jeugd, of andere projecten van SWD, bepaal dan hieronder zelf uw donatie bedrag.

Donate € -