Escape room: Missie naar Mars

Samen met een aantal tieners zijn we vandaag naar de Escape room gegaan van de TU Delft. Helaas kun je maar met 6 deelnemers per keer deelnemen, daarom hebben we al vaker de escape room gespeeld met andere tieners uit De Border. Nu was deze groep leuke meiden aan de beurt. We fietsten van J.C. De Border naar de stad (pleintje bij het Prinsenhof) waar de escape room plaatsvindt. We waren we veel te vroeg aanwezig, dus hebben we eerst nog even een frisdrankje gedronken in museum ‘Het Prinsenhof’

Daarna zijn we nog even in het kunstwinkeltje geweest die naast de escape room zat, ook leuk om eens gezien te hebben. Toen het tijd was zijn we naar de escape room gegaan waar we ontzettend enthousiast zijn ontvangen door iemand vanuit de TU, we kregen een goede uitleg. Ondanks de goede uitleg van deze mw en een aantal hints hebben we de escape room net op het nippertje niet gehaald. Maar desondanks vond iedereen het ontzettend leuk.

We hebben te horen gekregen dat de escape room waarschijnlijk weggaat, wat jammer. Mocht je hier toch nog gebruik van willen maken, zou ik adviseren om nog spoedig een een afspraak te maken.