Eerste middag in de nieuwe tienerruimte was erg gezellig en druk.

Vandaag was het dan zo ver, de tienerruimte (waar deze oorspronkelijk echt voor is gemaakt) hebben we vandaag in gebruik genomen. De tieners hebben nu een aparte ingang (dus niet meer via de hoofdingang waar de jongeren naar binnen komen), en een eigen aparte ruimte.

We zijn op dit moment nog druk bezig met het verder inrichten van deze ruimte. Er staat weer een tafeltennistafel, een dartbord, verschillende spelletjes en een playstation. Helaas voor degene die graag een game spelen, deed de playstation het gister nog niet. We gaan druk aan de slag om deze voor woensdag werkend te krijgen. Er zullen niet alleen in de tienerruimte activiteiten worden georganiseerd, maar ook rondom De Border, in de wijk en soms gaa we op excursie of leuk uitje.

SWD krijgt veel positieve reacties van ouders, wijkbewoners en tieners. Uiteraard werken wij hard om zoveel mogelijk jeugd te bereiken. Soms staan wij er ook nog wel eens versteld van hoeveel tieners er al in J.C. De Border komen, sommigen zeggen niet te kunnen wachten tot ze weer mogen komen, dat is natuurlijk prachtig om te horen.