Een druk bezochte middag bij het Tafeltennistoernooi

Gister middag heeft SWD een tafeltennistoernooi voor tieners tot 16 jaar in J.C. De Border georganiseerd, het was weer erg leuk en super gezellig, en het lijkt wel of steeds meer tieners De Border weten te vinden.

Eigenlijk zouden we naast De Border in de openlucht gaan tafeltennissen als het lekker weer was, echter het was buiten behoorlijk guur weer en dus hebben we de activiteit naar binnen verplaats.

Voordat de activiteit begon was het nog even hectisch, het ´net´ van 1 van de 2 tafeltennistafels was zoek, gelukkig konden we er snel nog 1 halen bij een sportzaak en konden we net op tijd beginnen met onze activiteit.

Het was een weer zeer geslaagde, gezellige, en sportieve dag, over de gehele middag waren er weer zo’n 35 tieners aanwezig.

Het is mooi om te zien hoe de tieners, op een sportieve en respectvolle manier met elkaar omgaan, ondanks dat er natuurlijk ook fanatiek ge-tafeltennist werd voor de 1e, 2e en 3e prijs, en er zaten toch wel goede talenten tussen.

De winnaar van het tafeltennistoernooi was Nayric, hij was ontzettend goed en won hiermee de gouden medaille en een mini tafeltennis setje.

Jaimy deed het ook geweldig en verloor net aan van de winnaar, zij waren aan elkaar gewaagd, hij werd dan ook 2e en won de zilveren medaille.

De 3e prijs, de bronzen medaille, ging tussen Bradley en Anouk die allebei ook erg goed gespeeld hebben echter was Bradley gister iets sterker, en won daarmee de bronzen medaille.

SWD is enorm trots op alle tieners die zich ontzettend goed aan de Covid-19 maatregelen hielden en met grote getalen aanwezig waren, het wordt elke week drukker en gezelliger, en we zien ook steeds weer nieuwe gezichten.

Op naar onze volgende activiteit op woensdag 14 april 2021, dan gaan we Beachtennissen naast De Border, ook nemen we badminton setjes mee zodat de tieners weer sportief met elkaar in de buitenlucht kunnen bewegen.

Kijk hier voor het foto album van het Tafeltennistoernooi.

Mocht je willen doneren voor onze activiteiten voor de jeugd, scan dan de QR-code hieronder.