Activiteiten programma Maart 2021

Stichting Welbevinden Delft heeft de woensdagmiddag activiteiten voor tieners tot 16 jaar voor de maand maart gereed, elke woensdagmiddag is er een leuke activiteit om aan mee te doen.

De locatie van de activiteiten is altijd wijkcentrum De Border in het Tanthof, naast De Border in de aangelegen sport accommodaties, of in de wijk Tanthof zelf, ook bij uitstapjes zullen wij altijd eerst verzamelen bij wijkcentrum De Border.

Wijkcentrum De Border is gevestigd op, Abtswoude 2, 2622NA, Delft, tegenover kinderboerderij Tanthof, de entree/inschrijving van alle activiteiten in de maand maart zijn gratis, evenals een sapje of limonade, en wat lekkers, wat gesponsord wordt door https://www.plus.nl/supermarkten/delft_plus-tanthof_463.

Door de geldende Covid-19 maatregelen is bij alle activiteiten vooraf inschrijven verplicht, je kunt je inschrijven middels een mail naar, stichtingwelbevindendelft@gmail.com.

Om te beginnen starten we 10 maart 2021 vanaf 13:30 uur met een leuke Darts Clinic met toernooi, hiervoor zijn ook leuke prijzen beschikbaar gesteld door https://ronsdartsworld.nl/. (Deelname Gratis)

Op 17 maart 2021 organiseren we een voetbaltoernooi in de voetbalkooi gelegen naast wijkcentrum De Border, we verzamelen vanaf 13:30 uur en beginnen om 14:00 uur met het toernooi. (Deelname Gratis)

Op 24 maart 2021 organiseren we een uitstapje naar Outdoor Delft voor een Clinic boogschieten, hier zullen we op de fiets naartoe gaan, maar ook voor tieners die geen fiets hebben is er vervoer geregeld. (laat dit bij het inschrijven even weten)

We verzamelen vanaf 13:30 uur en gaan om 14:00 uur richting Outdoor Delft gevestigd aan de Rotterdamse weg tegenover nr. 418, 2629 HH, Delft, deze activiteit wordt gesponsord door https://www.outdoor-delft.com/ .(Deelname Gratis)

Op 30 maart organiseren we een volleybal toernooi in de voetbalkooi gelegen naast wijkcentrum De Border, we verzamelen vanaf 13:30 uur en beginnen om 14:00 uur met het toernooi. (Deelname Gratis)

Nogmaals, door de geldende Covid-19 maatregelen is bij alle activiteiten vooraf inschrijven verplicht, je kunt je inschrijven middels een mail naar, stichtingwelbevindendelft@gmail.com.

Mocht je willen doneren voor onze activiteiten voor de jeugd, scan dan de QR-code hieronder.