2e Meidenmiddag, vandaag bij J.C. De Border

Vanmiddag organiseerden Haaglanden Beweegt, Delft voor Elkaar en SWD een meidenmiddag bij J.C. De Border. We zouden van 15:00-16:00 uur een voetbaltoernooi houden, maar omdat het zo ontzettend warm was (30 garden) hebben we supersoakers en de waterslang buiten gelegd voor een beetje waterpret en afkoeling. Het was dan ook gezellig en iedereen was kletsnat, zelfs alle begeleiders deden mee en werden kletsnat gespoten, na het afdrogen kwam er om 15:00 uur een bekende basketballer een workshop geven. De meiden deden allemaal leuk mee en de workshop was dan ook een succes.

Tussendoor waren er veel extra pauzes ingelast om te drinken en iedereen kreeg zelfs een lekker ijsje van Denise van DvE.

De middag zou tot 18:00 uur duren, maar vanwege de enorme warmte zijn we om 17:00 uur gestopt met de activiteiten. Het was weer een geweldige dag met de meiden en met de samenwerkende partners. Volgende week staat de laatste meidenmiddag op de planning en dan houden ze een 5×5 zaalvoetbaltoernooitje in sporthal Buitenhof.

Donate € -