Een gezellige en sportieve middag bij de 2e Dart Clinic met Toernooi

Gister middag hebben we voor de tweede keer een Dart Clinic met Toernooi georganiseerd, de 1e, 2e en 3e plaats kregen een mooie beker en de winnaar kon een inschrijving winnen voor het Paintball toernooi op 26 mei 2021.

Het was deze keer wat rustiger dan de vorige keer maar wel weer erg gezellig en sportief, het is erg leuk om te zien dat de tieners met respect voor elkaar, en toch competitief, er een leuke middag van maken.

Iedereen deed weer erg zijn best en probeerde voor de winst te gaan, er waren echter 2 spelers die er bovenuit staken, deze twee deelnemers, John en Anouk, maakten er een zeer mooie en spannende finale van die uiteindelijk werd gewonnen door John.

Ook de troost finale voor 3e en 4e plaats die gespeelt werd door Ilias en Mika, was erg spannend waarin uiteindelijk Ilias er met de winst vandoor ging en dus de 3e plaats behaalde, Mika werd daardoor 4e en viel net buiten de prijzen.

We hadden in totaal 12 inschrijvingen voor het Dart Toernooi en ook rondom De Border waren ongeveer 15 tieners en wat jongeren aanwezig, echter deze week konden alleen de ingeschreven deelnemers naar binnen waardoor het wat rustiger was.

Wel hebben we voor deze tieners en wat jongeren de tafelvoetbaltafel buiten voor de deur gezet zodat ook zij wat leuks konden doen.

De winnaars van het 2e Dart Toernooi zijn geworden,

1e plaats en winnaar inschrijving Paintball is geworden John

2e plaats is geworden Anouk

3e plaats is geworden Ilias

Al met al was het dus weer een zeer geslaagde middag met veel plezier!

Klik hier voor het hele foto album van de 2e Dart Clinic met Toernooi

Volgende week woensdagmiddag organiseert Stichting Welbevinden Delft een voetbal toernooi voor tieners tot 17 jaar in de voetbalkooi naast J.C. De Border, de aanvang is 14:00 uur en het toernooi zal starten om 14:15 uur.

DEELNAME, LIMONADE, EN WAT LEKKERS ZIJN GRATIS!

Stichting Welbevinden Delft hoopt dat we snel kunnen gaan uitbreiden naar 3 dagen in de week open en dat we bv. meer inloopdagen kunnen gaan organiseren naast de activiteitenmiddag op woensdag, we zien dat daar grote behoefte aan is aangezien er elke dag een grote groep tieners en ook jongeren zich verzamelen bij J.C. De Border of elders in de wijk.

Mocht u willen doneren voor activiteiten voor de jeugd, of andere projecten van SWD, bepaal dan hieronder zelf uw donatie bedrag.