Heerlijke smoothies maken en een potje tafeltennis

Vandaag was de 2e activiteiten dag van de fit en gezond week die SWD deze week heeft georganiseerd, als eerst werd er door de tieners een potje tafeltennis gespeeld, daarna werden er heerlijke smoothies gemaakt van verf fruit.

Het was lekker druk maar ook heel erg warm, SWD dacht dat alle tieners wel op het strand zouden zijn vanmiddag, maar niets is minder waar…..

Ondanks de hitte, was er een leuk clubje tieners naar J.C. De Border gekomen, omdat het zo warm was heeft SWD de vochtinname van de tieners tijdens het tafeltennis op peil gehouden met flink wat limonade, daarna zijn we super gezonde smoothies gaan maken.

Klein Westland uit Den hoorn heeft de smoothies mogelijk gemaakt, ontzettend fijn, de tieners konden verschillende soorten fruit mixen, zoals, appels, aardbeien, blauwe bessen, kiwi’s, sinaasappelen, mandarijnen en watermeloen, er kwamen dan ook heerlijke gezonde creaties uit.

Een 3-tal tieners is hierna nog even rustig en gezamenlijk hun huiswerk gaan maken, iets wat wij natuurlijk ook ondersteunen, want ondanks dat activiteiten organiseren belangrijk is voor deze doelgroep vind SWD educatie ook ontzettend belangrijk.

Op naar vrijdag, de 3e en laatste dag van de ‘fit en gezond’ week, er komt die dag een professionele gym instructrice een korte work-out geven en daarna mogen de tieners zelf een gezond fruitgebakje bereiden en opeten.

Deze gebakjes worden geheel gesponsord door Jos Poell en Klein Westland, Den hoorn….ontzettend bedankt!!!

Kijk hier voor het foto album van de middag.

Mocht u willen doneren voor onze activiteiten voor de jeugd of andere projecten van SWD, bepaal dan hieronder zelf uw donatie.

Donate € -